De beste oordoppen, smartwatches, e-bikes en meer
Bright Stuff

De beste oordoppen, smartwatches, e-bikes en meer

11-01-2022 17:00 Laatste update: 09-02-2022 13:09

Onze koopgids Bright Stuff heeft weer een grote update gekregen. Met onder andere nieuwe oordoppen, smartwatches, een e-bike en een elektrische auto.

In onze e-bikes, koptelefoons, slimme deurbellen en tablets. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. Die gidsen werken we steeds bij, zodat ze altijd het beste koopadvies geven.

Deze keer hebben we weer een aantal nieuwkomers in onze lijst, en wat verschuivingen. Met name op het vlak van oordoppen is een hoop gebeurd. Voorheen maakten we de splitsing: zonder en met actieve ruisonderdrukking. De innovatie heeft ons ingehaald, en active noise cancellation is inmiddels ook te vinden op goedkopere oordoppen. Daarom splitsen we nu op prijs: oordoppen van onder de 200 euro en daarboven.

Dit zijn alle vernieuwingen in onze koopgids:

Oordoppen onder 200 euro

» Apple AirPods 3. De AirPods zijn voor het eerst echt vernieuwd, en daar waren ze ook wel aan toe. Ze zijn nu kleiner, klinken beter, zijn waterbestendig en hebben een langere accuduur. Ook belangrijk: ze zijn nog altijd niet in-ear.

» Nothing Ear (1). Nothing is een nieuw gadgetmerk met een spetterende binnenkomer: oordoppen met goed geluid, prima noise-cancellation en (on)opvallend ontwerp voor een hele scherpe 99 euro.

» NuraTrue. Deze oordoppen hebben één vrij bizarre claim: ze zouden de binnenkant van je oren scannen en zo beter geluid produceren. En verrek: dat klopt nog ook.

Oordoppen boven 200 euro

» Apple AirPods Pro. De AirPods Pro zijn Apple op z'n best: een bestaand product opnieuw uitgevonden, waarbij alle nadelen zijn weggepoetst.

» Sony WF-1000XM4. De nieuwste draadloze oordoppen van Sony klinken nog beter, zijn nog kleiner en hebben wat unieke slimme functies.

» Bose QuietComfort Earbuds. Bose heeft eindelijk een oordoppen-variant van zijn geprezen QuietComfort-koptelefoons gemaakt. Het wachten wordt beloond: deze draadloze oordoppen bieden de beste ruisonderdrukking tot nu toe.

Andere wijzigingen:

Elektrische auto’s (30K-45K euro)

» Cupra Born. De Cupra Born is een Volkswagen ID.3 maar dan met een mooier uiterlijk én interieur, en meer standaarduitrusting. De binnenruimte en het rijkarakter zijn gebleven. Daarmee verslaat de Cupra zijn Duitse halfbroer.

E-bikes

» Cowboy 4. De Belgische Cowboy 4 is er nu ook als doorstapmodel, blijft de mooiste e-bike (subjectief) met de mooiste afwerking (objectief) en de beste trapondersteuning in zijn prijsklasse.

Smartwatches

» Apple Watch Series 7. De Apple Watch Series 7 is de beste Apple Watch tot nu toe, en de Apple Watch is weer de beste smartwatch. Het scherm is groter en fraaier dan ooit en voor het eerst kunnen Nederlanders nu kiezen voor een 4G-versie.

» Samsung Galaxy Watch 4. De slimme horloges van Samsung zijn al jaren de beste keuze voor Android-gebruikers die een slim horloge zoeken. Deze Watch 4 is de beste tot nu toe: snel, gepolijst en aantrekkelijk.

» Fitbit Sense. Fitbit begon met fitnesstrackers en dat is nog steeds te merken in de slimme horloges van Fitbit. De Sense is veelzijdig, maar toch vooral aantrekkelijk voor wie sport.

Slimme speakers

» Apple HomePod Mini. De HomePod Mini is voor Apple-gebruikers een heerlijke, vrij betaalbare speaker met een betere kennis van muziek dan van algemene zaken.

Tablets voor werk

» Apple iPad Pro (2021). De iPad Pro is een beest van een machine. Een bloedsnelle chip, een fantastisch beeldscherm en minstens zo belangrijk: een steeds beter besturingssysteem.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.

De beste gadgets van 2021: