Zijn de grote plannen van Elon Musk met Twitter haalbaar?
Bright Podcast ?

Zijn de grote plannen van Elon Musk met Twitter haalbaar?

26-04-2022 21:23 Laatste update: 27-04-2022 12:14

De kogel is door de kerk: Musk gaat Twitter overnemen. Althans, als er nog een paar hordes worden genomen. Wat wil Musk met Twitter en wat gaan de gebruikers er van merken? We bespreken het in de Bright Podcast.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Elon Musk was al duidelijk over zijn plannen om Twitter over te nemen, maar toch ging het allemaal een stuk sneller dan iedereen had verwacht. Het bestuur van Twitter is nu akkoord, en als de toezichthouders en aandeelhouders meedoen, dan is Musk over een maand of zes eigenaar van Twitter. Waarom wil hij dat eigenlijk en wat gaan gebruikers er van merken? We praten je bij in deze podcast.

Verder bespreken we het nieuws van Marktplaats, dat een opvolger voor zijn onlangs geschrapte functie Gelijk Oversteken presenteerde: Kopersbescherming.

Volg de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Video: Wat wil Musk met Twitter?

Documentaire: Jimmy Savile: A British Horror Story. Documentaire over de Britse tv-presentator en voorheen nationale held Jimmy Savile. Totdat na zijn dood uit kwam dat hij een afschuwelijk mens was.

Serie: Russian Doll. Geweldig vreemde serie die leent van Groundhog Day: een vrouw beleeft dezelfde dag steeds weer opnieuw. Hoofdrolspeelster is Natasha Lyonne die een heel gek personage neerzet die een zuipt en rookt en rondhangt met een zwerver en haar kat kwijt is. En ondertussen gaat ze telkens dood en begint ze de dag weer van vooraf aan.

Video: Dit is de toekomst van jouw WiFi. Erwin bekijkt de toekomst van WiFi: die gaat over drie banden en met 1 Gb per seconde via de nieuwe technologie WiFi 6E. Dat doet hij met de Orbi 9 van Netgear, het neusje van de zalm voor wie het allersnelst mogelijke draadloze internet wil.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.