© Apple

iPhones steeds duurder: iPhone 14 ook te leasen?

iPhones worden dit jaar waarschijnlijk iets duurder.

Bright Podcast

iPhones steeds duurder: iPhone 14 ook te leasen?

17-08-2022 21:23 Laatste update: 18-08-2022 15:51

De aankondiging van de iPhone 14 komt snel dichterbij. We bespreken alle lekken over de nieuwe iPhones en de mogelijke komst van een doorlopend abonnement op de iPhone.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

De iPhone 14 wordt mogelijk op 7 september al door Apple aangekondigd. In onze nieuwste video vertellen we wat je van de nieuwe iPhones kunt verwachten. En in deze podcast duiken we nog dieper in de nieuwe specs, schermpjes en functies van de iPhone 14, en gaan we in op de vraag: gaat Apple zelf iPhones leasen aan klanten?

Verder bespreken we de grote toename van 'streaming hoppen', het opvoeren van e-bikes en het gerucht dat Apple meer advertenties op iPhones wil tonen.

Volg de podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

App: Vero. Een gratis sociaal netwerk zonder advertenties, zonder algoritmes en zonder datamining. De app bestaat al langer en maakte eerder een groeistuip mee in 2018 na het Facebook-schandaal rond Cambridge Analytica. Tof aan Vero: naast foto’s deel je er ook tips voor films en series, muziek en je kunt sinds kort met elkaar bellen en dm-en via de app.

App: 1Password 8 is uit voor Android en iOS. Het is net wat mooier, net wat sneller en het automatisch invullen van wachtwoorden gaat nog soepeler. Ook is de Watchtower-functie uitgebreid: die functie geeft je een score van hoe goed je wachtwoorden zijn. Je ziet welke wachtwoorden dubbel zijn, of zwak of zonder tweestapsverificatie. Zo word je geprikkeld om je beveiliging te verbeteren en dat is voor iedereen goed. Zeker als je nog geen wachtwoord-app gebruikt, probeer 1Password eens.

Luisterboek: The Gangster's Guide to Sobriety door Richie Stephens. Deze voormalige Ierse drugsdealer vertelt over zijn leven als crimineel, hoe hij afkickte van zijn alcoholverslaving en een carrière als acteur opbouwde in Hollywood. Zijn verhaal is een soort real-life Breaking Bad meets zelfhulpboek meets comedy. Stephens werkt inmiddels samen met de producers van de HBO-serie Silicon Valley aan een verfilming.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.