Bright op Banden

Bright op Banden: drie micro-auto's en de nieuwe e-bike van VanMoof

vanmoof s5 e-bike elektrische fiets micro auto carver biro opel fietsen
1 oktober 2022 om 21:45
Laatste update: 20 juni 2023 om 16:20

In ons tv-programma Bright op Banden testen we dit keer het stadsvervoer van de toekomst: de elektrische micro-auto. Drie mini-EV's nemen het tegen elkaar op. Ook bespreken we de nieuwe e-bike van VanMoof en de veiligheidssystemen in auto's. Kijk nu de hele uitzending terug.

David, Rutger en Bram verkennen in het tv-programma Bright op Banden vernieuwend vervoer. Met in deze vierde aflevering:

Elektrische mini-auto's getest

Je ziet ze steeds vaker in de stad: micro-cars. Maar welke mini-auto is het beste? In drie challenges testen we de Carver Base, Canta E-Comfort en Opel Rocks-E.

De nieuwe e-bike van VanMoof

David bespreekt de nieuwste e-bike van het Amsterdamse VanMoof. Zijn Davids klachten over de voorganger opgelost? En van welke nieuwe feature op de VanMoof S5 wordt hij blij?

Zo veilig is je auto

Auto's hebben steeds meer technologie ingebouwd die ze veiliger moeten maken. Welke veiligheidssystemen zijn er zoal en hoe werken ze? Rutger vertelt je er alles over.

Hebben of dumpen: hoverkart

De hoverkart (via Voltes.nl) is een hoverboard met een stoeltje erop, die rijdt als een soort mini-kart.

Bright op Banden kijk je elke week op RTL Z, RTL 7 en Videoland. Bright op Banden wordt mede mogelijk gemaakt door Kia.

Bram van Dijk en Maarten van der Weijden.

Binnenkort: De Elfstepjestocht

Binnenkort zie je onze Elfstepjestocht: op zondag 2 oktober stept Bright-presentator Bram van Dijk langs de elf Friese steden op elf verschillende e-stepjes. Hiermee halen we geld op voor teelbalkankeronderzoek.

Luister ook over de Elfstepjestocht:

<iframe style="width:100%;max-width:660px;overflow:hidden;background:transparent" width="300" height="175" frameBorder="0"></iframe>