© BMW/Unsplash

Genieten op techbeurs CES: kijken, rijden én plassen

CES: alles van slim rijden tot slim plassen.

Bright Podcast

Genieten op techbeurs CES: kijken, rijden én plassen

05-01-2023 20:01 Laatste update: 22:47

Gadgetbeurs CES is eindelijk weer op volle kracht terug en Bright is er in Las Vegas bij aanwezig. Welke mooie, toffe en vreemde gadgets zijn we tegengekomen?

Volg de op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 

CES 2023, de grootste techbeurs ter wereld, is vandaag officieel begonnen. Veel fabrikanten hebben hun nieuwe gadgets en auto's al gepresenteerd. Bright-presentator Eric Bouwman is in Las Vegas en nam een kijkje op de beurs. Hij zag de nieuwste tv's, de meest opvallende auto's en natuurlijk ook een hoop vreemde gadgets.

Je ziet het de komende dagen terug op ons YouTube-kanaal, maar we bespreken het nieuws van de CES tot nu toe alvast in deze Bright Podcast. 

Volg hier onze CES-updates.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Branson op HBO Max. Een serie over de markante Britse miljardair. Hoe hij zo rijk werd, welke risico's hij nam, wat hij met dat geld doet en hoe zijn familie hem afremt – met succes. Een boeiend kijkje bij wat inmiddels de old-school miljardair is: wel opvallend maar nog net niet knettergek.

Film: Glass Onion op Netflix. Veel mensen zullen hem al gezien hebben, want het is de op twee na best bekeken film ooit op Netflix. Maar dit vervolg op Knives Out is ook weer geweldig. Weer een murder mystery, maar detective Benoit Blanc (Daniel Craig) is de enige schakel tussen de twee films. Verder is alles anders: de rest van de personages, het soort moord en vooral de toon. En toch is het een erg passend vervolg dat alleen maar smaakt naar meer. Dat komt er gelukkig ook: er is nog zeker één extra film gepland en Craig en regisseur Rian Johnson hinten al naar nog meer films.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.