samsung galaxy s23 memo whiteboard wallet netflix apple homepod bright podcast
Bright Podcast

Galaxy S23: hoe goed is de 'pixelknaller' van Samsung?

2 februari 2023 om 09:00
Laatste update: 2 februari 2023 om 19:01

Samsung heeft de nieuwe Galaxy S23-smartphones aangekondigd. We hebben ze al een week kunnen proberen en bespreken onze eerste indrukken. Ook praten we in deze Bright Podcast met de maker van een bijzondere nieuwe portemonnee.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Samsung heeft woensdagavond de nieuwe Galaxy S23-telefoons aangekondigd en Bram heeft ze voor Bright al een week kunnen proberen. Hij bespreekt zijn eerste ervaringen met onder andere de 200 megapixel-camera in de nieuwe S23 Ultra

Ook praten we met Nyckle Sijtsma, de maker van MEMO: een portemonnee met ingebouwd whiteboard – handig voor notities onderweg.

En in het korte technieuws: het einde van Netflix-accountdelen, de tegenvallende vraag naar de nieuwe PlayStation VR-bril en de komst van de nieuwe Apple HomePod.

Luister de Bright Podcast.

Deze aflevering wordt gesponsord door yfood, de gezonde maaltijdvervanger in een flesje voor wie even geen tijd heeft om een boterham te smeren. Verkrijgbaar in 8 lekkere smaken, bestel yfood nu met 10 procent korting via yfood.nl.

Volg de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19. Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Serie: The Last of Us op HBO Max. De best gelukte game-verfilming tot nu toe, gemaakt door regisseur van de game Neil Druckmann en maker van de serie Chernobyl, Craig Mazin. Een bijzondere bewerking: soms hondstrouw aan de game, soms bewust heel anders. Zoals in de derde aflevering: een prachtig, droevig verhaaltje over twee mensen in een wereld waar de maatschappij niet meer bestaat.

Podcast: Heavyweight op Spotify. Presentator Jonathan Goldstein helpt mensen met bijzondere gewone problemen, en dat levert bijzondere afleveringen op. Vaak heel persoonlijk, bijna altijd verrassend.

Boek: The Way Home van Mark Boyle. Hij woont al jaren zonder enige technologie, en ook bijna zonder geld, aan de Ierse kust. Dat levert een uniek perspectief op.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.