©Jon Rettinger

iPhone 15 krijgt usb-c

iPhone 15 krijgt usb-c

06-09-2023 18:27 Laatste update: 28-11-2023 18:40

Komende dinsdag wordt de iPhone 15 aangekondigd, maar we weten er al best veel over. In deze podcast blikken we vooruit op de nieuwe iPhones. En hoe gaat Apple de verplichte overstap naar usb-c in een positief licht zetten?Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19

Dinsdagavond weten we alles over de iPhone 15. Maar nu weten we ook al wat: Erwin blikte in een video vooruit, in deze podcast zoomen we in op een aantal van de uitgelekte nieuwigheden.

Verder bespreken we: VanMoof is eindelijk overgenomen, T-Mobile heeft een nieuwe naam en Sonos lanceerde een nieuwe draagbare speaker.

Luister de Bright Podcast.

Sponsors:

Eufy: Een duopack met 2x EufyCam 3 en een HomeBase kost normaal gesproken 549 euro. Bij Amazon en Coolblue betaal je nu tijdelijk 100 euro minder voor die set, 449 euro dus.

Incogi: Krijg 60 procent korting op een abonnement bij Incogni, die namens jou als je gevoelige gegevens laat verwijderen bij datahandelaren. Ga naar: incogni.com/bright voor die 60 procent korting.

Tips uit deze aflevering:

Serie: The Afterparty seizoen 2 op Apple TV. Een komisch murder-mystery, je hebt er inmiddels een hoop. Het concept van The Afterparty komt dit seizoen een stuk beter uit de verf. De grap is namelijk dat elke getuigen verhoord wordt en zijn versie van de avond van de moord vertelt. En dat is allemaal in een filmstijl die past bij dat personage. De een vertelt het als een jaren 50 detective, de ander als een Wes Anderson-achtige indie-film, de volgende als een Hitchcock-thriller. Dat is geestig gedaan, en het plot zit ook beter in elkaar met meer wendingen om het spannend te houden.

Serie: Warrior op HBO Max. Een historische actie/dramaserie over de Chinese maffia in San Francisco. Tijdens de oorlogen in 1870 tussen de bendes, de zogeheten tongs, in Chinatown, en de strijd met de Ierse migranten.

Serie: Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty op HBO Max, seizoen 2. We zitten in de jaren '80, er is een vete tussen Magic Johnson en Larry Bird van de Boston Celtics, Kareem Abdul-Jabbar – spektakel. John C. Reilly speelt de markante teameigenaar Jerry Buss, Adrien Brody de succescoach Pat Riley en Quincy Isaiah is Magic Johnson. Geen docu zoals eerder over Michael Jordan op Netflix maar wel dicht bij de feiten gebleven.

Volg ook onze updates over de iPhone 15.