©Unsplash

beveiligingscamera deurbel camera prive smart home apple event nieuwe macbook imac

Smartcams filmen straat, politie is er blij mee

25 oktober 2023 om 19:31
Laatste update: 25 oktober 2023 om 23:02

In onze podcast blikken we vooruit op het Apple-event van volgende week. Verder bespreken we de nieuwe OnePlus Open, de grote update van smart home-standaard Matter en de onverwachte revival van de iPod.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Het technieuws blijft ons om de oren vliegen. In onze podcast bespreken we deze week: een verrassend extra event van Apple, commentaar op het groeiende aantal slimme camera's en een grote uitbreiding van smart home-standaard Matter. 

Verder: de plotselinge heropleving van de klassieke iPod, een opschudding van de chipmarkt en onze review van vouwtelefoon OnePlus One.

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Film: The Pigeon Tunnel op Apple TV+. Het laatste interview met schrijver David Cornwell, wereldberoemd onder zijn pseudoniem John Le Carré. Hij was eerst zelf spion en schreef daarna spannende boeken zoals Tinker Tailor Soldier Spy. Vaak tijdens de Koude Oorlog, met ouderwets spionagewerk waarbij niemand elkaar kon vertrouwen. En dat wantrouwen zit nog steeds in de schrijver, die in 2020 overleed. In de film vertelt de schrijver over zijn werk en dat is eigenzinnig vastgelegd door de regisseur, Oscar-winnaar Errol Morris.

Serie: Bodies op Netflix. Vier verhaallijnen door elkaar over vier rechercheurs die hetzelfde lijk in Londen onderzoeken, in 1890, 1941, 2023 en 2053. Hoe minder je weet hoe beter.

Korting: Een tip speciaal voor studenten: wanneer je Apple Music via Unidays neemt, krijg je er gratis Apple TV+ bij. Bespaar je toch weer wat geld en krijg je toegang tot veel mooie series, zoals – extra tip – Invasion.