©Unsplash

We zijn bestolen: dan hebben trackers ineens weinig zin

We zijn bestolen: dan hebben trackers ineens weinig zin

08-11-2023 19:02 Laatste update: 13-11-2023 18:46

De zin en onzin van slimme camera's en gps- of bluetooth-trackers: wat heb je er eigenlijk aan als je zelf bestolen bent? Helaas overkwam dat ons echt: er werd bij ons ingebroken. We bespreken het in onze podcast.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19

Bij Bright is er helaas ingebroken, en dan denken wij natuurlijk meteen: check de trackers! Nou, dat nut valt in de praktijk nog vies tegen – deze aflevering vertellen we er alles over.

Verder in deze podcast: een brandbrief van gemeenten over opgevoerde e-bikes, een film rond Zelda, eindelijk de nieuwe GTA en een verklaring voor de belabberde staat van X (Twitter) in het Nederlands.

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Ferry de serie. Niks van verwacht, want het verhaal van Ferry is eigenlijk al rond. We hebben het einde gezien in Undercover, het begin in Ferry de film en deze serie zit daar weer tussen. Toch is het leuk, en dat komt gewoon door Frank Lammers als Ferry, Elise Schaap als Danielle en de rest van de cast.

Film: The Killer gaat vrijdag in premiere op Netflix. Een nieuwe film van David Fincher (Se7en, The Game, Fight Club, enz) met Michael Fassbender. Beetje grijsgedraaid verhaal, huurmoordenaar keert zich tegen zijn opdrachtgevers – maar het is wel Fincher.