©Dreams

Dit ideale bed voor gamers heeft een 4K-TV en slimme led-verlichting

Dit ideale bed voor gamers heeft een 4K-TV en slimme led-verlichting

25-11-2023 19:09 Laatste update: 26-11-2023 11:22

Speel je graag games, maar kom je daarvoor liever niet uit je bed? Bedfabrikant Dreams en X Rocker, maker van gamestoelen, hebben de handen in elkaar geslagen om het ideale bed voor gamers te maken.

Het bed, de Nebula Ottoman, is uitgerust met een ingebouwde televisie met een diagonaal van 43 inch. Ook inbegrepen is een surround sound-systeem, usb-c-poorten, een poort voor koptelefoons en zelfs een opslagruimte voor je PlayStation, Xbox of andere spelcomputer.

Je kan de Nebula Ottoman in drie verschillende afmetingen kopen: een klein dubbelbed, een groot dubbelbed of een kingsize. Het bed is bekleed in grijs leer.

LED-verlichting kleurt mee met de game

In het bed zijn ook LED-lichtjes ingebouwd, die je kan besturen via een app. Volgens Dreams kunnen de lichten 'gesynchroniseerd worden om de soundtrack van je favoriete game nog beter te laten klinken'. Ze kunnen ook fungeren als een soort geïntegreerde wekker. 

4K-tv

Het bed komt standaard met een 43-inch 4K-scherm, dat verborgen zit in het voeteinde. Als je nog eens 900 Britse pond neertelt bovenop de standaardprijs krijg je een oled-tv van LG. De kleinste versie van de Nebula Ottoman kost 3098 pond, omgerekend zo’n 3.565 euro. Om comfortabel te kunnen gamen, is het hoofd- en voeteinde van de bedbodem onafhankelijk te verstellen.

Voor de grootste versie met een 4K-scherm en de duurste bedbodem betaal je 4698 pond, een slordige 5400 euro. Dit bed is gemaakt om twee kleine matrassen op te leggen, zodat partners onafhankelijk van elkaar hun bodem kunnen verstellen. Sommige versies van het bed kunnen zelfs besteld worden met een massage-unit.

Bijpassend nachtkastje

Voor wie nog een stapje verder wil gaan, is er ook een bijpassend nachtkastje. Daar tel je 249 pond voor neer. Het is uitgerust met een schuiflade en een opbergrek voor game-controllers. De led-lichten van het nachtkastje kan je synchroniseren met die in je bed. 

Voorlopig is de Nebula Ottoman nog niet beschikbaar in Nederland. Dreams levert het gamebed momenteel alleen in het Verenigd Koninkrijk. Of het bed later buiten het VK beschikbaar worden, is nog niet bekend. 

Blijf op de hoogte, volg ons WhatsApp-kanaal en ontvang onze nieuwsbrief.