©BeTriton

Deze aanhanger voor je e-bike verandert in een camper en een boot

Deze aanhanger voor je e-bike verandert in een camper en een boot

2 januari - 10:35 Laatste update: 3 januari - 11:02

De BeTriton Trailer is een aanhanger voor je e-bike, waar je in kunt slapen en die je kunt veranderen in een boot. 

De Z-triton van BeTriton was vorig jaar al een opvallende verschijning: een samensmelting van een fiets, camper en boot. Onhandig van dit riante voertuig was dat je de fiets niet kon loskoppelen. Dat is opgelost met de BeTriton Trailer, die je aan praktisch elke e-bike hangt voor een avontuur in de wildernis.

BeTriton raadt wel aan om de aanhanger met een wat stevigere e-bike te gebruiken. Het liefst een speed pedelec die 45 km/u kan. De BeTriton Trailer is 1,4 meter breed, waardoor je niet over de kleinste paadjes kunt fietsen. In Nederland mag je er helaas niet de weg mee op, want hier mogen fietsaanhangers niet breder zijn dan 1 meter.

Knus met z'n tweeën

Om te varen, klap je de wielen opzij en hang je er boeien onder. Met de elektrische motor en twee accu's, kan de boot vervolgens tot 8 kilometer per uur varen met een actieradius van 25 kilometer. Er is genoeg ruimte om met twee volwassenen te liggen, maar dat wordt wel knus.

De BeTriton Trailer heeft een prijskaartje van 10.550 euro, maar dan heb je alleen de basisversie. Wil je ook de accessoires inclusief slaapmatten, ankers en lampen, dan kost je dat 12.950 euro.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.