©Incase

Pc-accessoires van Microsoft keren terug onder nieuwe naam

Pc-accessoires van Microsoft keren terug onder nieuwe naam

5 januari - 13:55

Microsoft kondigde vorig jaar aan te stoppen met zijn muizen, toetsenborden en webcams, maar nu keren ze terug onder een nieuwe naam.

Sinds de eerste Microsoft-muis uit 1983 heeft Microsoft een reeks geliefde pc-accessoires gemaakt, met onder andere toetsenborden en webcams. Het was daarom een verrassing dat het bedrijf vorig jaar aankondigde daarmee te stoppen. In plaats daarvan stelde Microsoft enkel nog Surface-accessoires te willen maken.

Door een nieuw partnerschap met accessoiremaker Incase, keren deze producten terug. Het zijn dezelfde muizen, toetsenborden, webcams, speakers en headsets, maar in plaats van "Microsoft" staat er "Incase, designed by Microsoft" op.

De kwaliteit blijft hetzelfde

Alles blijft hetzelfde. Zo zal Incase gebruikmaken van dezelfde onderdelen en toeleveringsketen als Microsoft. Dat is goed nieuws voor iedereen die gewend is aan deze producten, zoals de ergonomische toetsenborden of muizen.

Ook zal Incase nieuwe producten introduceren waar Microsoft mee begonnen was, maar die nooit op de markt zijn verschenen. Het eerste voorbeeld daarvan is een nieuw ergonomisch toetsenbord.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.