©Netflix

Kijk nu naar de eerste trailer van live action Avatar: The Last Airbender-serie

Kijk nu naar de eerste trailer van live action Avatar: The Last Airbender-serie

23 januari - 17:00

Netflix heeft de eerste trailer van Avatar: The Last Airbender gepubliceerd. De nieuwe serie is een live action adaptatie van de geliefde animatieserie.

Het verhaal van Avatar: The Last Airbender wordt opnieuw verteld door Netflix, maar dan met echte acteurs. De nieuwe serie lijkt een trouwe hervertelling van het origineel te zijn.

Avatar: The Last Airbender gaat over een wereld waarin sommigen één van de vier elementen kunnen manipuleren. De jonge Aang is de avatar, die als enige met alle vier de elementen overweg kan. Het is aan hem en zijn vrienden om de oorlog in hun wereld te stoppen.

Films en vervolgen

De animatieserie is in 2010 al verfilmd door M. Night Shyamalan, maar deze film wist fans en critici niet te overtuigen. De verwachtingen voor de nieuwe serie zijn daarom hooggespannen. De makers van het origineel waren aanvankelijk betrokken bij de creatie, maar dit duo is vertrokken in verband met creatieve botsingen.

Mocht de nieuwe Netflix-serie ook tegenvallen, dan kunnen fans uitkijken naar nieuwe films en series in de geliefde animatiestijl van het origineel. Er zijn geruchten over een film waarin Aang en zijn vrienden volwassen zijn, een film over het personage Zuko en twee nieuwe spin-off-series.

Lees meer over Netflix, of aboneer je gratis op de Bright Nieuwsbrief.