©Unsplash

BeReal toch weer nepper met toevoeging van merken en beroemdheden

BeReal toch weer nepper met toevoeging van merken en beroemdheden

24 januari om 14:44
Laatste update: 24 januari om 14:47

BeReal is een hit, omdat de app je forceert om het dagelijkse leven vast te leggen zonder filters. Nu worden merken en beroemdheden aan de app toegevoegd.

Onder de naam RealBrands en RealPeople kunnen merken en beroemdheden vanaf 6 februari een account aanmaken op de app om momenten van achter de schermen te delen. BeReal zegt te willen laten zien dat merken en beroemdheden ook gewoon mensen zoals wij zijn.

"Voor degenen onder jullie die bezorgd zijn dat dit onze focus verandert, kunnen we verzekeren dat BeReal in de eerste plaats altijd om vrienden en nauwe connecties zal draaien", stelt BeReal in een blog.

Minder harde groei

Op een willekeurig moment op de dag, krijgen alle gebruikers van BeReal een melding waarna ze twee minuten de tijd hebben om het moment vast te leggen. De succesvolle app was een antwoord op onder andere Instagram, waar het meeste dat wordt gedeeld gemaakt aanvoelt.

BeReal groeit minder hard dan voorheen. Tegenover website TechCrunch vertelt BeReal nu 23 miljoen dagelijkse actieve gebruikers te hebben. In augustus waren dat er 20 miljoen. De app heeft geen advertenties.