©Superlist

De makers van onze favoriete to-do-app zijn terug met een nieuwe

De makers van onze favoriete to-do-app zijn terug met een nieuwe

13 februari - 17:13 Laatste update: 17:15

Met de naam Superlist zijn de makers van het eens geliefde Wunderlist terug om je team een plek te geven voor taken en notities. 

To-do-app Wunderlist was zo geliefd, dat Microsoft in 2015 besloot de app te kopen. Het bedrijf plukte er wat functies uit om die in het wat saaiere Microsoft To Do te stoppen. Vervolgens werd Wunderlist zelf stopgezet.

Nu zijn de makers terug met een nieuwe app: Superlist. De ontwikkelaars hopen dat dit weer je nieuwe centrale plek wordt voor alle notities en taken. Alleen deze keer niet alleen voor jezelf. Vergeleken met andere apps legt Superlist meer de focus op samenwerken met teams.

De app draait volledig om het maken van lijstjes, die je met anderen kunt delen. Taken zijn dan aan specifieke teamleden toe te wijzen, en aan elk onderdeel van deze lijstjes zijn weer notities toe te voegen. De app werkt ook netjes samen met andere diensten, zoals Figma, Github en Gmail en Google Agenda.

Betalen voor alle functies

Superlist is gratis te gebruiken, maar dan word je wel beperkt in de mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld met maximaal vijf mensen samenwerken. De makers vragen 8 dollar per maand voor Superlist Pro om deze limieten te verwijderen.

Superlist is ook goed te gebruiken als gratis persoonlijke to-do-app. De app is nu verkrijgbaar voor iOS, Android, Mac en als webversie.

Bekijk onze andere favoriete to-do-apps en blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.