©Warner Bros.

'De beste updates zijn eigenlijk onzichtbaar'

'De beste updates zijn eigenlijk onzichtbaar'

21 februari - 17:01

Geen grote uitschieters deze week dus we hebben een lekkere tutti-frutti voor je aan tech-nieuws. Met onder andere betere beveilging in berichten-apps, geruchten rond nieuwe iPhone en iPads en veel opvallend energie-nieuws waaronder van Coolblue.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Opvallend veel nieuws rond de veiligheid van chat-apps deze week, met updates van Apple iMessage, van Signal en van WhatsApp. Wat kwantumcomputers betreft raden we trouwens onze video met Anna Gimbrère aan, dan snap je wat meer van het onbegrijpelijke principe van de kwantumcomputer die onze chats nu al bedreigt – zonder dat 'ie bestaat.

Verder deze aflevering alles van een Apple-ring tot Helldivers 2 en van Coolblue tot elektrische auto's die nog te duur zijn.

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

App: de Bright-app voor Android is er eindelijk! Na onze iOS-app was het even wachten tot ook onze Android-app goed en wel in de Play Store stond. Maar het is zover, we kunnen los: download dus vooral die app!

Serie: Masters of the Air op Apple TV+. De nieuwste prestige-serie van Apple trekt de meeste nieuwe kijkers ooit voor een nieuwe Apple-serie. Van de producenten van Band of Brothers, onder meer Steven Spielberg en Tom Hanks. Weer een oorlogsverhaal, ook weer rond een groep jonge mannen die het samen moet opknappen, deze keer in bommenwerpers. Elke vlucht is levensgevaarlijk, en je ziet de mannen elke vlucht veranderen. Stuk voor stuk haantjes, maar wel met een klein hartje. Goed gemaakt, duidelijk big budget ook. De zesde aflevering verschijnt deze week, er zijn er negen in totaal.