© Bright

Apple verkoopt nu refurbished 14-inch Macbook Pro met M3-chip in Nederland

Apple verkoopt nu refurbished 14-inch Macbook Pro met M3-chip in Nederland

24 februari - 19:30

Apple verkoopt sinds vrijdag refurbished 14-inch Macbook Pro’s met de M3-chip in zijn officiële winkels in meerdere Europese landen en Canada. Ook in Nederland kan je een exemplaar op de kop tikken.

De nieuwe 14-inch Macbook Pro met M3-chip is sinds oktober te koop. De chip is gemaakt met 3 nm-technologie, waardoor het de krachtigste chip van Apple tot nu toe is. Maar een nieuw exemplaar is niet goedkoop. De basisversie kost in Nederland 2.029 euro. Voor een exemplaar met een M3 Pro tel je 2.549 euro neer en voor het krachtigste model, de M3 Max, betaal je 4.049 euro.

In de officiële Refurbished-webwinkel van Apple kan je het basismodel in Nederland nu aanschaffen voor 1.719 euro. Je bespaart dus 310 euro. Refurbished Macbook Pro’s zijn beschikbaar in de kleuren zilver en spacegrijs. 

Ook in deze landen

Behalve in Nederland kan je refurbished Macbook Pro’s met M3-chip nu ook kopen in België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Oostenrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. In de Verenigde Staten zijn ze al iets eerder in februari verschenen.

Apple biedt een basisgarantie van een jaar voor aankopen in de Refurbished-shop. Indien je dat wil, kan je ook een uitgebreidere AppleCare+-dekking aanschaffen. Macbooks die in de shop worden gekocht, worden grondig gereinigd en geïnspecteerd en worden opnieuw verpakt. Alle accessoires en handleidingen zijn inbegrepen. 

Meer Apple en download de Bright-app, nu ook voor Android, en natuurlijk voor iOS.