©Unsplash

Apple Vision Pro binnenkort ook naar andere landen: deze plekken zijn eerst

Apple Vision Pro binnenkort ook naar andere landen: deze plekken zijn eerst

14 maart - 09:33

De Apple Vision Pro is alleen nog in de Verenigde Staten beschikbaar, maar een nieuwe update wijst erop dat dit binnenkort kan veranderen.

Als je op dit moment met de Vision Pro het digitale toetsenbord erbij pakt, dan worden enkele de talen Engels (VS) en Emoji ondersteund. Daar komt verandering in, want website Macrumors heeft hints gevonden over andere talen die binnenkort waarschijnlijk worden toegevoegd.

In code wordt verwezen naar de talen Kantonees, Chinees, Engels (Australië, Canada, Japan, Singapore, UK), Frans (Canada, Frankrijk), Duits (Duitsland), Japans en Koreaans. Het is waarschijnlijk dat de landen waar deze talen gesproken worden dus eerst aan de beurt zijn. Nederlands zit er nog niet bij.

Apple-analist Ming-Chi Kuo stelde in januari al dat Apple de Vision Pro waarschijnlijk nog voor WWDC in juni buiten de Verenigde Staten zal uitbrengen. Tijdens WWDC komen ontwikkelaars vanuit de hele wereld samen, waardoor het de ideale plek is om visionOS, het besturingssysteem van de Vision Pro, te promoten.

Lees meer over de Vision Pro, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.