©Arlo

Arlo komt met goedkopere slimme camera's met nieuwe functies

Arlo komt met goedkopere slimme camera's met nieuwe functies

25 maart - 16:25 Laatste update: 19:45

Arlo komt met nieuwe, uitgebreidere slimme camera's in zijn goedkopere Essential-reeks. Die bestaat uit een slimme deurbel en indoor en outdoor camera’s met 1080p of 2K resolutie.

De prijzen voor de Essential-reeks zijn iets lager dan de andere Arlo-lijnen en je kunt ook optioneel een abonnement nemen op hun clouddienst. Daarmee kun je tot 60 dagen terug in de tijd de opnames bekijken en heb je bovendien diefstalbeveiliging.

Arlo Essential

De prijs voor de videodeurbel begint vanaf 99,99 euro voor full-HD en voor de 2K-upgrade betaal je 169,99 euro. De Essential Outdoor 2-camera kit gaat voor 179,99 euro of 229,99 euro als je 2K wil. De XL-variant daarvan kost 249,99 euro of 299,99 euro voor de 2K-ervaring. Tot slot kun je de Indoor Camera 2-camera kit alleen met 2K-resolutie kopen vanaf 179,99 euro.

Extra functies

Naast betere camera’s en resolutie, heeft Arlo meer leuke functies toegevoegd. De camera's opereren allemaal individueel met bewegingsdetectie. Ook hebben ze luidsprekers en microfoons voor audiocommunicatie. Dat komt goed van pas als je bij mogelijke inbrekers of andere nare mensen het alarm aanzet. Dan jaag je ze weg met een felle schijnwerper en een 80 decibel harde sirene.

Werkt met je stemassistent

Ook de thuisdeurbel heeft extra functies en gebruikt nu AI via een abonnement, om mensen, voertuigen, huisdieren en zelfs pakketten te onderscheiden. Dan blijf je daarvan de hele dag op de hoogte als je dat leuk vindt. De indoor camera komt met een automatische privacy lenscover en werkt tevens samen met stemassistenten zoals Amazon Alexa en Google Home.

De nieuwe Arlo Essential Outdoor-camera's met 2K-resolutie kun je nu kopen, terwijl de andere camera's op 1 april uitkomen. Kijk vooral ook naar andere slimme camera’s die we voor je op een rij hebben gezet.

Lees meer over veiligheid en abonneer je op onze nieuwsbrief.