©Unsplash

Twitch geneert zich voor borsten en billen: weer nieuwe regels

Twitch geneert zich voor borsten en billen: weer nieuwe regels

28 maart om 12:04

Livestreamplatform Twitch blijft moeite hebben met streamers die hun lichaam inzetten bij het tonen van games. Alweer worden de regels gewijzigd.

Het is vanaf nu niet meer toegestaan om op Twitch voor een langere periode de camera op intieme lichaamsdelen te richten. De nieuwe regels zijn een reactie op streamers die hun billen of borsten in beeld plaatsen om daar het beeld van een game op te streamen.

Streamers doen dit als reactie op eerdere regelwijzigingen van Twitch. Afgelopen december werd meer naakt op het platform toegestaan, maar snel werd deze nieuwe regel weer teruggedraaid. Sinds afgelopen januari moeten intieme lichaamsdelen in beeld zelfs bedekt zijn. Streamers hebben dat opgelost door hun lichaam te bedekken met het beeld van een game, terwijl de vorm van het lichaam wel zichtbaar blijft.

"De inhoud op Twitch is voortdurend in ontwikkeling en we willen ervoor zorgen dat onze regels werken zoals bedoeld en meegaan met opkomend gedrag", zegt Twitch De kans is groot de streamers ook deze weer iets verzinnen om de nieuwe regels te ontwijken.

Lees meer over Twitch, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.