Deze sfeervolle toevoeging aan je IKEA smart home wil je hebben

©IKEA

Deze sfeervolle toevoeging aan je IKEA smart home wil je hebben
5 april om 22:23

IKEA komt met een slimme wandlamp voor je smart home. Het nieuwe led-paneel produceert maximaal 1150 lumen en kan wisselen tussen verschillende kleuren.

Het nieuwe IKEA JETSTRÖM led-paneel kan wisselen tussen witte en gekleurde verlichting. De kleurtemperatuur is aan te passen tussen 4000K koelwit en kaarslicht (1780K). Ook zijn verschillende kleuren in te stellen, waaronder lichtpaars en lichtblauw. De wandlamp gaat zo'n 25.000 uur mee.

Ook slimme plafondlamp

Net als IKEA's andere smart home-apparaten, waaronder de recent verschenen slimme plafondlamp, is de JETSTRÖM te bedienen met de IKEA Home Smart-app op je iPhone of Android-telefoon. Ook kan de lamp verbonden worden met de Dirigera-hub, maar de lamp is ook aan te sturen en dimbaar met een STYRBAR-afstandsbediening van tien euro. De JETSTRÖM-wandlamp kost in Nederland 39,99 euro.

Meer nieuwe IKEA-gadgets

IKEA lijkt bezig met een flink smart home-offensief dit voorjaar. De Zweedse winkelketen kwam recent met nog meer slimme gadgets, waaronder de verbeterde slimme TRETAKT-stekker, een nieuwe slimme lamp met helder licht en nieuwe goedkope usb-c-laders.

Lees meer nieuws over IKEA en blijf op de hoogte met onze nieuwe app.