Met dit iPhone-hoesje krijg je een extra actieknop

© BitmoLab

Met dit iPhone-hoesje krijg je een extra actieknop
16 april om 22:18

Het bedrijf Bitmo Lab brengt binnenkort zijn BANG!CASE uit. Dat is een iPhone-case, waarmee je een actieknop toevoegt aan je iPhone 14 Pro of je iPhone 15 Pro een tweede instelbare knop geeft.

De BANG!CASE krijgt allerlei snufjes. Het iPhone-hoesje is uitgerust met ledverlichting, kan magnetisch opladen en heeft een doorzichtige glazen achterkant. Maar de meest opvallende feature is de BANG!-knop, eigenlijk een tweede actieknop voor je iPhone 15

De knop bevindt zich aan de rechterkant van het hoesje onder de aan/uit-knop. Het is eigenlijk geen knop die rechtstreeks met je iPhone verbindt. De BANG!-knop werkt via Bluetooth. Dit heeft echter hetzelfde effect als de actieknop. De knop kan gepersonaliseerd worden om verschillende zaken te activeren door hem eenmaal, tweemaal of lang in te drukken, zoals de camera-app en screenshots.

Voor iPhone 14 Pro en iPhone 15 Pro

Er zijn verschillende versies van de BANG!CASE die compatibel zijn met de iPhone 14 of 15 Pro-varianten. Alle versies hebben dezelfde adviesprijs van 49,99 dollar, maar de eerste 400 stuks van elke versie worden verkocht voor 39,99 dollar. Daarna wordt een beperkt aantal verkocht voor 44,99 dollar.  

De BANG!CASE is beschikbaar via Kickstarter. De eerste exemplaren worden volgens het bedrijf in juni geleverd en het iPhone-hoesje is overal ter wereld te bestellen.

Lees meer nieuws over de iPhone, en mis niets met onze Bright-app.