Dit is de nieuwe draagbare speaker van Apple en LeBron James loopt er al mee

©Lakers

Dit is de nieuwe draagbare speaker van Apple en LeBron James loopt er al mee
23 april om 01:44
Laatste update: 23 april om 01:56

De pilvormige draagbare speaker van het Apple-merk Beats maakt een comeback. Basketballer LeBron James liep afgelopen weekend al rond met een nieuwe, onuitgebrachte versie van de Beats Pill. 

Apple-merk Beats verkocht tien jaar lang de pilvormige bluetooth-speaker Beats Pill, in twee versies. In 2022 werd het product van de markt gehaald. Maar er lijkt nu een nieuwe versie aan te komen. Want niemand minder dan basketballer LeBron James liep met een onuitgebrachte Beats-speaker rond voorafgaand aan een NBA-wedstrijd.

De gadget was te zien op een Instagram-video en dat is geen toeval. Apple schakelt vaker beroemdheden in om een nieuw Beats-product te teasen. Jaren geleden had LeBron James ook al eens een de Beats Studio Buds in zijn oren, terwijl die oordoppen toen nog niet waren aangekondigd. 

De nieuwe luidspreker bungelt aan een draagkoord, wat de twee eerdere modellen van de Beats Pill niet hadden. De eerste versie maakte in 2012 zijn debuut, de opvolger Pill+ volgde drie jaar later. Die Beats Pill+ kostte eerst 229 dollar, wat later werd verlaagd naar 180 dollar.

AirPlay en USB-C

Van de vernieuwde Beats Pill wordt verwacht dat hij Apple AirPlay ondersteunt, en de H2-chip aan boord heeft. En uiteraard USB-C om hem op te laden.

Gezien het compacte formaat lijkt de nieuwe Beats-speaker een concurrent voor bijvoorbeeld de JBL Flip en de nieuwe Sony ULT FIELD 1.

Lees meer nieuws over Apple en blijft op de hoogte met onze app.