Deze smart home-dienst past nu de kleur van je lampen aan de situatie aan

© Homey

Deze smart home-dienst past nu de kleur van je lampen aan de situatie aan
2 mei om 12:15
Laatste update: 2 mei om 21:25

Het Nederlandse Homey zorgt dat alle slimme apparaten in je smart home via één app samenwerken. Vandaag introduceert het bedrijf een nieuwe functie met de naam Moods.

Ook in de wereld van smart home hebben we te maken met veel verschillende aanbieders en systemen. Het Nederlandse Homey zorgt ervoor dat veel van deze systemen samenkomen in hun systeem waardoor je niet meerdere apps moet gebruiken om je huis te bedienen.

Moods

Moods, ofwel stemmingen, zorgen ervoor dat het licht in je huiskamer, werkkamer of slaapkamer wordt aangepast aan de situatie. Dat kun je doen door de sterkte en de kleuren van de lampen in te stellen.

In de app van Homey kun je kiezen welke lampen meedoen in de Mood en welke niet. Ook heeft de app een heleboel presets gemaakt die je kunt gebruiken als je zelf even geen inspiratie hebt.

Flows

Deze functie werkt ook samen met de functie Flows in de app van Homey. Met Flows kun je met een actie een serie van gebeurtenissen in gang zetten. Zo kun je bijvoorbeeld een Flow maken voor de start van de werkdag op je kamer. Dan stel je in dat automatisch de gordijnen aangaan, Spotify je favoriete playlist start en dat de Mood met de naam Werken, waarbij de lampen rondom je werkplek aan gaan, wordt geactiveerd. Deze functionaliteit werkt ook via Amazon Alexa en Google Assistent.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.