©Joe Fay

Cybertruck-eigenaar wil veiligheid bewijzen maar breekt vinger

Cybertruck-eigenaar wil veiligheid bewijzen maar breekt vinger

8 mei om 15:52

De Cybertruck van Tesla is een onuitputtelijke bron van vermaakt. Dat bewijst de video van deze eigenaar maar weer eens.

Wanneer je nu een Cybertruck koopt, dan zullen genoeg mensen om je heen zich afvragen of dat wel slim is. Dan wil je als nieuwe eigenaar, die net meer dan 50K stukgeslagen heeft op een stuk origami op wielen , bewijzen dat het een juiste aanschaf was.

Geef hem een vinger en…

De persoon uit de onderstaande video kreeg kritiek van zijn volgers. Hij had namelijk eerder een post gemaakt over de intelligentie van zijn kofferbak. Deze sluit namelijk niet wanneer er een vinger tussen zit. Hij besloot daarom de video opnieuw te maken en nu zijn wijsvinger echt tegen het metaal te leggen.

De klep van de frunk, de voor-klep, stopt nergens voor. Zeker niet voor dat bijdehante vingertje van deze meneer. Het resultaat is een pijnlijke vinger met een deuk erin die volgens de bron ook nog eens gebroken is.

Je doet het verkeerd

Volgens de engineers van Tesla testen ze hier de verkeerde functie uit. De Cybertruck detecteert inderdaad een vinger, maar ziet dat als weerstand. Wanneer de klep daarna weer gesloten wordt, zal hij meer druk geven.

Waarschijnlijk heeft de persoon in kwestie voor het starten van zijn video enkele tests gedaan, om er zeker van te zijn dat het goed zou gaan. Achteraf niet de beste beslissing. De voorklep van de Tesla Cybertruck dacht niet (meer) 'oeps een vinger' maar gaf meer druk om de kofferbak te kunnen sluiten. En zo blijkt ook maar weer eens dat je voor een Tesla-fail toch vooral een onnozele eigenaar nodig hebt.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.