Apple Vision Pro krijgt een exclusief Marvel-avontuur

©Marvel

Apple Vision Pro krijgt een exclusief Marvel-avontuur

Voor de nieuwste superheldenavonturen kunnen Marvel-fans meestal naar de bioscoop toe of ze meteen streamen vanaf Disney+. Binnenkort moeten ze echter een Apple Vision Pro halen voor Marvels nieuwste avontuur: What If…? An Immersive Story.

De samenwerking tussen Apple en Marvel is een uitbreiding op de Disney+ serie What If…? Dat is een animatieserie over de goddelijke entiteit The Watcher (ingesproken door Jeffrey Wright). Hij kan alle tijdlijnen zien en reizen naar werelden waarin de Marvel-helden andere keuzes dan in de films hebben gemaakt. Vaak zorgt dit voor totaal andere uitdagingen en schurken.

Help de superhelden vanuit je woonkamer

Volgens Marvel worden alle functies van de Apple Vision Pro gebruikt en speel je mee in een interactieve aflevering van de serie. Zo kunnen de Marvel-helden gewoon in je woonkamer staan, maar niet te lang, want ze hebben je hulp nodig in andere werelden. Je reist naar bekende locaties uit de films en series, en ondertussen leer je de Mystic Arts van Doctor Strange. Zorg dus dat er genoeg ruimte om je heen is om met je handen te zwaaien! Ook spelen de extreem krachtige Infinity Stones uit de Avengers-films een grote rol in het interactieve verhaal.

Releasedate is nog niet bekend

What If…? An Immersive Story duurt volgens Marvel ongeveer een uur om uit te spelen. Wanneer de app op de Apple Vision Pro landt is nog niet bekend, maar gezien de demo voor een selecte groep speelbaar is, duurt het vast niet lang meer. Ook houdt het comicbookimperium nog even geheim welke helden en schurken er de revue passeren, en of er bekende acteurs terugkeren om ze in te spreken. Dat gebeurde in veel gevallen wel voor de gelijknamige Disney+ serie.

Apple kan de nieuwe app goed gebruiken, want na de knallende launch is er steeds minder belangstelling voor de Vision Pro.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.