©Unsplash

Wij zijn boos op de nieuwe iPads en kwaad om Google's AI

Wij zijn boos op de nieuwe iPads en kwaad om Google's AI

15 mei - 16:59

Terwijl buiten de zon schijnt, dondert en bliksemt het in de Bright Podcast-studio. Erwin is kwaad om de nieuwe iPads en Bram is boos na de onthulling van de nieuwe AI-functies van Google. Zo kennen we ze helemaal niet, wat is er aan de hand?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Verder in deze aflevering: nieuwe Tado-thermostaten, verbeterde elektrolyse en alweer abonnementen die duurder worden.

Luister hier de Bright Podcast.

Sponsor:

Krijg 60 procent korting op een abonnement op Incogni, een dienst die je online-privacy verbetert. Incogni laat jouw gegevens verwijderen bij datahandelaren. Ga naar: incogni.com/bright

Tips uit deze aflevering:

Boek: Cryptomanie van Zeke Faux. Een ontnuchterende sprong in het diepe van de cryptovaluta. Dat blijkt zo diep als het pierenbadje, met vooral hebberigheid, bedrog, gebakken lucht en regelrechte criminaliteit.

Lijst: Apple Music heeft een lijst met de 100 beste albums aller tijden. Ze maken er tien per dag bekend. Op de tiende dag wordt tijdens een speciale radio-uitzending de top 10 aller tijden onthuld op Apple Music. Wel opvallend: de lijst is opgesteld zonder te letten op de streamingcijfers op Apple Music. De lijst is samengesteld door deskundigen van Apple Music, een groep artiesten waaronder Pharrell Williams, plus songwriters, producers en andere professionals uit de sector. “Het is een liefdesbrief aan de albums die hebben bijgedragen aan de wereld waar mensen hun liefde voor de muziek in beleven.”

Floris: Abbott Elementary is weer begonnen op Disney+. De comedyserie speelt zich af op een basisschool en volgt eigenlijk het bekende recept van The Office, Modern Family, Parks en Rec en meer: het personeel wordt gevolgd door een cameraploeg. De eerste twee seizoenen zijn al overladen met prijzen en nu is de serie even leuk weer terug.