Deze nieuwe update van Philips Hue heeft één handige verbetering

© PhilipsHue

Deze nieuwe update van Philips Hue heeft één handige verbetering

De mobiele app van Philips Hue heeft een update gekregen met een simpele nieuwe functie, maar die kan best handig zijn als je veel kamers en Hue-zones hebt. 

Van de Philips Hue-app zijn nieuwe versies verschenen voor iOS en Android. De belangrijkste vernieuwing is dat je voortaan een compacte weergave kunt maken, voor meer bedieningsmogelijkheden op één scherm. Je kunt namelijk het formaat van de kaarten verkleinen, zodat je twee kamers of zones naast elkaar ziet staan. "Heeft u veel kamers en zones? Pas het formaat van de kaarten aan, zodat je er meer van op je scherm kunt zien", aldus Philips Hue.

In de compacte weergave kan je de helderheid van de Hue-lampen in een kamer of zone makkelijk aanpassen door je vinger op de bijbehorende kaart te houden en vervolgens omhoog of omlaag te slepen. 

De nieuwe instelling is te vinden door op het tabblad Home op het icoontje met de drie stippen te tikken, vervolgens te kiezen voor Home Bewerken, dan voor Kaarten. 

Nog niet bij iedereen

Maar als je de nieuwe Philips Hue-update installeert, dan kan het zijn dat je de nieuwe optie voor de compacte weergave nog niet ziet staan. Sommige Hue-gebruikers meldden namelijk dat de instelling bij hen nog niet beschikbaar is. Het is nog niet duidelijk of dat alleen op bepaalde apparaten het geval is. Het lijkt erop dat de uitrol gefaseerd verloopt, waardoor sommige gebruikers pas later aan de beurt zijn.

Lees meer over Philips Hue en blijf op de hoogte met ons WhatsApp-kanaal.