Deze bluetooth-oordoppen hebben een extra handig oplaaddoosje

©Jabra

Deze bluetooth-oordoppen hebben een extra handig oplaaddoosje
11 juni om 13:56
Laatste update: 11 juni om 13:59

De oplaadcase van Jabra’s nieuwe lijn draadloze oordoppen heeft een coole, slimme functie. Naast het opladen fungeert de case namelijk ook als een soort adapter van waaruit je bijna elke geluidsbron kun streamen naar je oordoppen.

De cases van de Jabra Elite 8 Active Gen 2 en Elite 10 Gen 2 zijn uitgerust met LE-bluetoothtechnologie. Daarmee kun je draadloos en met minimale vertraging tussen de case en oordopjes content streamen vanaf een apparaat met een USB-C- of 3,5 milimteter-poort. Met de meegeleverde kabel sluit je de case aan op bijna elk apparaat. Van een loopband tot de tv, of het entertainmentsysteem aan boord van een vliegtuig.

De case van de Elite 8 is voorzien van Dolby Audio voor ruimtelijk geluid, terwijl de duurdere Elite 10 een case heeft met Dolby Atmos en Dolby Head Tracking. Beide modellen gebruiken Jabra’s nieuwste Active Noise Cancelling (ANC)-technologie, die midden- en laagfrequent geluid beter wegfiltert.  Daarnaast hebben de oordoppen een functie waarmee je omgevingsgeluid beter waarneemt tijdens het luisteren.

Hoe lang gaat de batterij mee?

Heb je ANC altijd aan staan? Dan gaan de Elite 8-oordoppen op een volle batterij tot 8 uur mee, en inclusief oplaaddoosje tot 32 uur. Voor de Elite 10 gelden (in dezelfde gebruikssituatie) iets kortere tijden: 6 en 27 uur.

De oordoppen zijn nu verkrijgbaar voor respectievelijk 229,99 en 279,99 euro. De Elite 8 komt in de kleuren marineblauw, zwart, koraal en olijfgroen. De Elite 10 heeft vijf kleuren, namelijk hoogglans zwart, titanium zwart, denimblauw, cacaobruin en gebroken wit.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.