Snapchat Lenzen in Skype

Meetings worden chaos met de Snapchat Lenzen in Skype

12 juni om 11:30

Snapchat introduceerde de Stories en de verschillende AR lenzen. Misschien heb je er toen om gelachen maar het wordt nu ontzettend veel gebruikt. Deze lenzen zijn nu ook te gebruiken in Skype.

Meer dan 80 miljoen mensen gebruiken elke maand Skype. Om te praten met familie en vrienden of om te vergaderen. Nu zijn meetings meestal saai, tijdrovend en had het net zo goed een e-mail kunnen zijn. Met de introductie van de Snapchat Lenzen in Skype kun je in ieder geval een poging doen om het leuker te maken.

Snap x Skype

Het moederbedrijf van Snapchat, Snap, heeft verschillende tools in huis om lenzen te maken en te verspreiden. Door de Camera Kit SDK is het nu mogelijk om de lenzen te gebruiken binnen Skype, maar ook in Microsoft Teams, Swiftkey en Microsoft Flip.

De Snapchat Lens kan niet live gebruikt worden in een call. In de app van Skype ga je naar een gesprek, dan naar de camera en klik op het icoon met de smiley. Hiermee selecteer je de lens van je keuze en verstuur je hem naar je contact.

Misschien een leuke manier om het slechte nieuws van de jaarcijfers te brengen of een nieuwe ontslagronde aan te kondigen. Ik kijk in ieder geval uit naar mijn volgende meeting met onze geestelijke leider Erwin.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.