©Unsplash

'Spotify voegt een chatfunctie toe aan zijn app'

'Spotify voegt een chatfunctie toe aan zijn app'

13 juni om 15:25
Laatste update: 13 juni om 20:17

In de code van de app van Spotify zijn aanwijzingen gevonden die wijzen op het toevoegen van een chatfunctie.

Spotify is de populairste muziekstreamingdienst die er is. Toegegeven, de keuze is niet reuze. Muziek is iets wat je samen beleeft en daarvoor heeft de app een aantal functies. Een van deze functies zal worden uitgebreid. 

Pump up the Jam

Vorig jaar introduceerde het Zweedse bedrijf de functie Jam. Hiermee kun je met maximaal 32 personen een playlist beheren. Wanneer je aan een jam deelneemt kun je muziek toevoegen aan de lijst. 

Het starten en anderen uitnodigen voor een Jam is alleen mogelijk voor Premium-abonnees. Heb je geen betaald account, dan kun je wel muziek toevoegen aan een Jam waarvoor je uitgenodigd bent.

Chatten over de muziekkeuze

Bij het doorploegen van de meest recente versie van de Spotify-app zijn aanwijzingen gevonden die duiden op het toevoegen van een chat aan Spotify Jam.

De functie is nog in ontwikkeling maar alles wijst erop dat mensen in een Jam straks ook kunnen chatten met elkaar. Het zorgt er wel voor dat men nog langer in de app blijft hangen en niet uitwijkt naar andere apps om met elkaar te communiceren.

Lees meer over Spotify en blijf op de hoogte van het technieuws met onze app.