©Unsplash

Realme alle toestellen gestolen

Lancering Realme in het nauw, alle toestellen gestolen

17 juni om 21:25

Dat is pech, toestellen weg. In Spanje bereiden ze een grootse lancering voor van Realme. Deze kan misschien niet doorgaan omdat de totale voorraad is gestolen.

Het smartphonemerk Reame werd ooit opgericht door een oud-werknemer van OPPO. Na een paar jaar onder de vleugels van dit merk te hebben gewerkt ging het zelfstandig verder.

Realme GT 6

Eind vorig jaar bereikte het merk een mijlpaal met 200 miljoen verscheepte smartphones. Het werk is populair in zuid-oost Azië maar ook rond de middellandse zee zien ze het merk graag.

In Spanje staan ze aan de vooravond van een grote introductie van het meest recente model van Realme. Op 20 juni zal de Realme GT 6 worden gelanceerd. Het toestel zal beschikken over 5500 mAh met 120 watt snelladen. Je werkt met een beeldscherm voorzien van een verversingssnelheid van 120 hz en het is 6,78 inch groot.


Of de acties in de retail door kunnen gaan valt nog maar te bezien. Tijdens het transport is de hele voorraad gestolen. Wat er precies gebeurd is weten we niet, maar de chauffeur zou bedreigd zijn met een wapen. Overigens is het niet makkelijk om de deze gestolen toestellen aan de man te brengen. Alle IMEI nummers van de toestellen staan namelijk geregistreerd en daarmee zijn ze makkelijk te traceren wanneer ze worden aangezet.

Het is natuurlijk ontzettend vervelend voor Realme. Aan de andere kant levert dit ook heel wat publiciteit op.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.