Dit bedrijf ontwikkelt AI taalmodel voor sekspoppen

©Unsplash

Dit bedrijf t AI taalmodel  sekspoppen
19 juni om 19:37

We hebben dat natuurlijk allang zien aankomen maar ook de seksindustrie heeft de AI ontdekt. Deze fabrikant van sekspoppen gaat deze zomer de eerste modellen voorzien van AI op de markt aanbieden.

Taboe of niet, de seksindustrie heeft een dikke vinger in de pap wanneer het om tech gaat. Deze industrie is altijd al vindingrijk gebleken en heb web heeft veel te danken aan de sites die blijkbaar niemand ooit bezoekt.

Sex Dolls

De seksindustrie bestaat uit meer dan sites en webcammeisjes- en jongens. De markt voor toys is ook ontzettend gegroeid de afgelopen jaren. Het pronkstuk van de sextoy zou wel eens de sekspop kunnen zijn. Een zo getrouw mogelijke weergave van een lichaam voor recreatief gebruik.

Hoe realistischer hoe beter. Dan hebben we het niet alleen over de uiterlijke kenmerken maar ook over de interactie die mogelijk is met de pop. Een fabrikant van deze sekspoppen gaat hier nu AI voor inzetten.

Starpery is een van de grootste producenten van sekspoppen. Om deze leidende positie te behouden ontwikkelt het nu poppen die op een nog natuurlijkere manier kunnen interacteren met het menselijk gezelschap. Hiervoor is het bedrijf zijn eigen LLM (Large Language Model) aan het trainen voor gebruik in hun nieuwe model poppen.

Hiermee wil het bedrijf een meer natuurlijke partner maken waar de conversatie verder kan gaan dan de gebruikelijke programmeerbare antwoorden. Daarnaast hopen ze de pop ook een stem te kunnen geven die niet van echt te onderscheiden is.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.