Tientallen Tesla Cybertrucks beklad door Elon Musk-haters

©Tesla

Haters bekladden tientallen Tesla Cybertrucks
23 juni om 13:00

‘F*ck Elon’ is te lezen op tientallen Tesla Cybertrucks die klaarstonden om naar hun eigenaren te gaan. Musk heeft duidelijk niet alleen fans en die laten met dit vandalisme zien hoe ze over hem denken.

De Cybertrucks stonden klaar in Florida om naar hun eigenaren te gaan, maar zullen nu later moeten worden uitgeleverd. Er is met een spuitbus op alle kanten ‘F*ck Elon’ gespoten, wat de auto’s onverkoopbaar maakt zonder dat ze even onder handen worden genomen. De reden dat de auto’s allemaal bij elkaar stonden op een parkeerplaats in Florida is dat ze nog niet konden worden uitgeleverd door de eerder gemelde problemen met de ruitenwissermotor.

Cybertrucks beklad

Het probleem is dat één Cybertruck al opvalt, laat staan een parkeerplaats vol met die giganten. Het valt mensen op op een leuke manier, maar het brengt overduidelijk haters ook op ideeën. Deze bolides zijn weliswaar gekocht: op het moment dat ze nog onderweg zijn naar de koper zijn ze nog Tesla’s eigendom en is het dus ook het probleem van Tesla dat de graffiti nu moet verwijderen. Mensen die Tesla als Elon Musk zien en een appeltje te schillen hebben met de man, hebben dit waarschijnlijk als een mooie kans gezien om Tesla/Elon dwars te liggen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ONLY in DADE (@onlyindade)


Uiteraard is dit niet de manier om je problemen met iemand te uiten. Het is te hopen dat de verf niet al te moeilijk te verwijderen is. In ieder geval zijn de mensen die al langer moesten wachten op hun Cybertruck nu nog verder van huis, want Tesla zal ze eerst moeten reinigen en herstellen voordat de auto’s naar hun kopers toe kunnen. 

Je kunt een -onbekladde- Cybertruck ook in Nederland zien. In de Cyber Odyssey komt het gevaarte naar meerdere steden. Op 25 en 26 juni staat de Cybertruck bij Tesla in Eindhoven en op 28 en 29 juni bij Tesla in Den Haag. Daarna staat de Cybertruck van 1 tot 4 juli in Amsterdam en op 5 en 6 juli in Utrecht.

Meer Tesla en mis niets met onze Bright-app.

Lees meer over:

Deel via