©Freepik

Bright Podcast: Zonnepanelen of niet? Deze factoren spelen mee

Zonnepanelen of niet? Er tellen nu zóveel factoren mee

4 juli om 17:01

In deze aflevering van de Bright Podcast hebben we het over zonnepanelen. Want als je die nog niet hebt, of pas net: ga je ze dan nog wel terugverdienen? De meningen lopen behoorlijk uiteen.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Verder in deze aflevering: Nederlands smart home-bedrijf overgenomen door LG, Netflix wil dat we meer betalen, 5G wordt sneller, de rij in de Efteling korter en Cowboy wil fietsen leuker maken met games.

Luister hier de Bright Podcast.

Sponsor:

Krijg 60 procent korting op een abonnement op Incogni, een dienst die je online-privacy verbetert. Incogni laat jouw gegevens verwijderen bij datahandelaren. Ga naar: incogni.com/bright

Tips uit deze aflevering:

Podcast: Tower 4. Herkenbaar voor de spelers van Firewatch, want gaat over een man die in zo’n vuur-wachttoren zit. Hij moet opletten of er ergens brand is en radio-contact houden met de andere torens. Maar al snel hoort hij rare dingen over zijn radio en ziet hij gekke dingen in het bos. Wordt als hoorspel verteld, dus met verschillende acteurs en geluidseffecten. Inmiddels is seizoen 3 al bezig, gewoon gratis te luisteren.

Podcast: D-Day: The Tide Turns van Noiser met Paul McGann. Heerlijke stem, onder meer bekend van de Real Dictators-podcast. Loopt als sinds begin juni natuurlijk, is nu bij aflevering 6.