©Unsplash

WhatsApp Live Vertalen Galaxy AI

'WhatsApp krijgt Live Vertalen door gebruik te maken van Galaxy AI'

8 juli om 22:02
Laatste update: 8 juli om 22:03

Samsung is een van de merken die voorop loopt door zijn Galaxy AI. De Samsung Galaxy S24 kan al gebruikmaken van een aantal mooie AI functies. Het direct vertalen van tekst en gesproken woorden in een call is er daar een van.

De Live Translate-functie laat je een getyped bericht of een videogesprek direct vertalen. In een live videogesprek met een persoon die een andere taal spreekt hoort de tegenpartij de woorden die jij uitspreekt in zijn of haar eigen taal. Deze functie werkt alleen in de Samsung berichten-app. Dat gaat snel veranderen.

Galaxy AI

Volgens Sammobile zal het bedrijf zijn technologie gaan ‘delen’ met andere bedrijven.Volgens ‘lekker’ IceUniverse zal WhatsApp het zeker gaan toevoegen, Dat betekent dat taal straks geen barrière meer is om met elkaar te appen of te videobellen. Door gebruik te maken van Live Translate van Samsungs Galaxy AI zul je elkaar kunnen verstaan en te woord staan in je eigen taal.

Volgens Sammobile zijn bedrijven als Telegram, Viber en anderen geïnteresseerd in deze functionaliteit. Het is ene gerucht dus wanneer deze functie live gaat kunnen we nog niet zeggen. 

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.