©Pexels

Google Foto’s weekoverzicht

Google Foto’s krijgt een weekoverzicht dat je niet openbaar kan delen

11 juli om 09:22
Laatste update: 11 juli om 09:34

Sinds onze telefoons een camera hebben, documenteren we ons hele leven. Deze foto’s uploaden we in iCloud of Google Foto’s. Daar maak je albums van bijvoorbeeld de vakantie en die deel je met vrienden of familie. Google Foto’s krijgt een extra functie op dit gebied.

Hoewel Google Foto’s geen sociaal netwerk is, kun je heel veel delen met anderen. Dat doe je bijvoorbeeld door een album aan te maken en deze te delen. Wil je dat iedereen een foto of een album kan zien dan maak je een link aan en deel je deze.

Mijn Week

In de code de app van Google Foto’s is een nieuwe functie gevonden. Deze functie krijgt de naam My Week/Mijn Week. Wanneer deze live gaat zie je op de thuispagina van de app een tegel met de titel Mijn Week.

Afbeelding via Android Authority

Via het ‘+’icoon kun je foto’s en filmpjes toevoegen van de afgelopen week. Hiermee maak je een beeldjournaal van wat je de afgelopen dagen hebt gedaan of meegemaakt. Omdat Google Foto’s geen sociaal netwerk is en dus geen feed heeft kun je deze niet openbaar delen.In plaats daarvan kun je het delen met vrienden of familieleden zodat je controle houdt over wie jouw foto’s kan zien.

Deze functionaliteit zit nog verborgen in de code van de app. Wanneer Mijn Week live zal gaan voor iedereen is niet bekend.

 Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.