Zeker 4 inch scherm in nieuwe iPhone
Nieuws

Zeker 4 inch scherm in nieuwe iPhone

donderdag 17 mei 2012 13:21

Meer bronnen melden dat de volgende iPhone een groter scherm krijgt, zeker 4 inch.


Nadat het eerder was gemeld door blogs beginnen nu ook gerenommeerde media op basis van eigen bronnen te melden dat de volgende iPhone voor het eerst een groter scherm krijgt. Het 3,5 inch display maakt plaats voor een 4 inch model, schrijven zowel Reuters als The Wall Street Journal (WSJ). Een grote verrassing is het niet, want de iPhone begint zo onderhand vrij klein te worden vergeleken met de andere high-end smartphones: de Samsung Galaxy S III heeft al een 4,8 inch scherm, de HTC One X een 4,7 inch exemplaar.

Zowel Reuters als WSJ schrijven dat de productie van de schermen voor de nieuwe iPhone in juni begint en volgens Reuters kan Apple dan vanaf augustus beginnen met het maken van het toestel. In september of oktober zou de nieuwe iPhone dan te koop zijn. Ook dat wekt geen verwondering: de 4S verscheen vorig jaar ook in oktober.

Apple houdt tot nu toe vast aan dezelfde schermformaten bij de iPhone en de iPad. Maar er gaan ook al geruchten dat het bedrijf van plan is ook een kleinere versie van de iPad op de markt te brengen.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Lekker origineel. Gewoon gejat van Samsung.

 

Net alsof je een scherm formaat kan jatten. Nou dan jat iedere computerfabrikant van elkaar. Wat een slechte opmerking.

 

Hahahaha lol

 

Apple gaat echt geen groter scherm introduceren in de nieuwe iPhone alleen omdat de concurrentie dat doet. De kracht van Apple is juist dat ze doen wat ze zelf denken dat goed is. Ik betwijfel op Apple een groter scherm in de nieuwe iPhone zal bouwen.

 

ja ja, die tijd is voorbij maat, dat hield op met die notificatie balk.

 

Kan Apple nog echt verassen na de iphone 4(s) ? Ben benieuwd of Apple zich kan ontdoen van de schaduw van Steve Jobs met een werkelijk verassende iphone 5.
De belangrijkste innovatie zal nu zitten in vergroenen van de iphone. Waterstofcel ?

 

Nieuwsbrief