Bright Day 2018

Slimme gadgets voor thuis en 8K-tv's op Bright Day

smart home Bright day 2018
2 november 2018 om 19:17
Laatste update: 30 november 2018 om 15:47

Tijdens het techfestival Bright Day zie je in de speciale Smart Home-area onder meer slimme sloten, verlichting, robotstofzuigers, en zelfs een 8K-tv.

Tijdens techfestival Bright Day is er ook dit jaar weer veel aandacht voor het thema smart home. Op 24 en 25 november zie je in de Expo Haarlemmermeer de nieuwste gadgets en hoor je alles over slimme apparaten voor in huis, van de installatie tot hoe al die gadgets beter kunnen samenwerken.

Samsung 8K-tv

Samsung is net als de voorgaande jaren aanwezig met een grote stand, waar je dit jaar het kroonjuweel van de Koreanen met eigen ogen kunt bekijken: een heuse 8K-tv. Terwijl de meeste mensen pas net een 4K-scherm in huis halen of overwegen, heeft Samsung al een tv met een vier keer hogere resolutie en zelfs zestien keer hoger dan full-hd. Alsof je door een raam kijkt: dit moet je zien om het te geloven.

Ook te zien: de nieuwe versie van The Frame, de tv van Samsung die zich vermomt als schilderij: een houten of stalen lijst en een collectie kunst op het scherm als de tv 'uit' staat.

Hue-lampen

De slimme verlichting van Hue is ook van de partij. Het voormalige Philips Lightning heet nu Signify en heeft één van de populairste en best werkende smart home-lijnen ter wereld. Op Bright Day zie je de nieuwste lampen van Hue, dat een steeds groter aanbod krijgt met nu bijvoorbeeld ook buitenverlichting. In onze Bright Stuff-koopgids noemen we Hue al de smarthome-gear waar je het meeste plezier van hebt, en dat komt mede doordat het met van alles samenwerkt.

Sprekers

Over de werking en installatie van slimme gadgets voor thuis gesproken: er is ook een sprekersprogramma. Makers van slimme gadgets Netatmo en D-Link vertellen over het belang van een soepele samenwerking van alle apparaten in huis. Installateur 50FIVE schetst op zijn beurt hoe een professionele installateur te werk gaat bij het slim maken van een huis.

In een toekomstige update vertellen we meer over het sprekersprogramma in de Smart Home-area, en de sprekersprogramma's van de verschillende andere gebieden tijdens Bright Day.

Op Bright Day zie je dit jaar onder meer games, robots, het vervoer van de toekomst en future food. 

Ga voor tickets en meer informatie naar www.brightday.nl

Volg de updates over Bright Day

Op de hoogte blijven over Bright Day? Like Bright op Facebook of volg de eventpagina.

Koop je tickets op BrightDay.nl.