Podcast: TikTok op het hakblok?
Bright Podcast ?

TikTok op het hakblok: escaleert de tech-oorlog?

6 augustus 2020 om 16:18
Laatste update: 6 augustus 2020 om 16:23

In deze Bright Podcast bespreken we de mogelijke overname van TikTok door Microsoft. Met de strijd rond TikTok laait de tech-oorlog tussen de VS en China verder op. Ook aandacht voor de nieuwe Samsung-gadgets en Disney's rare beleid met streamen van nieuwe films.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Er is deze zomer genoeg te doen in techland. TikTok voert de boventoon: Trump wil een verbod, Microsoft wil een overname. Hoe zit het precies en waar gaat het heen?

Ook Disney verraste deze week door voor een streamingfilm voor drie tientjes te gaan verkopen, bovenop het abonnementsgeld voor Disney+. Ordinaire geldklopperij of een noodgreep?

En Samsung presenteerde een reeks nieuwe producten: drie telefoons, een tablet, een smartwatch en hele opvallende oordopjes.

Luister de Bright Podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Game: Good Sudoku, een prachtig ontworpen sudoku-game die beginners de kneepjes leert maar ook gevorderden genoeg te bieden heeft.

YouTube: Kampioenschappen armpje drukken, zoals met Devon Larratt. Ideaal voor de sportliefhebber met een korte spanningsboog, want de potjes zijn allemaal snel voorbij.

Site: Window Swap, een site waarmee je bij een ander uit het raam kan kijken. Rustgevend en interessant, en je ziet weer eens wat anders tijdens het thuiswerken.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.