Clubhouse: is de babbel-app meer dan een hype?
Bright Podcast ?

Clubhouse: is de babbel-app meer dan een hype?

17-02-2021 22:00 Laatste update: 24-02-2021 18:28

De app Clubhouse draait om samen kletsen met alleen maar geluid. Waarom is Clubhouse nu zo snel populair aan het worden? En is de app wel een blijvertje?

Luister op Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

Clubhouse bestaat sinds april 2020, maar pas sinds een paar weken zit de groei er echt in. Wat de app precies is, en vooral wat er leuk aan is, bespreken we in deze Bright Podcast, met onder meer Bright-freelancer Rutger Middendorp. Hij is enthousiast gebruiker van Clubhouse.

Volg Bright op Clubhouse, zoek op: BrightNL

Ook in deze aflevering: wachtwoordmanagers, PlayStation-controllers en iPhone 13-geruchten.

Volg de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan jouw podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Trying op Apple TV+. Een comedyserie over een koppel dat een baby wil adopteren, maar hun vreemde leven en rare vrienden maken alles nogal ingewikkeld.

Game: Super Mario 3D World + Bowser's Fury, een heruitgave van de Wii U-game Super Mario 3D World, op zichzelf al een uitstekende Mario-game. Uitgebreid met Bowser's Fury, een soort korte apenwereld-versie van Mario: verrassend, vernieuwend. Samen een leuk pakket, kost 59,99 euro. Extra tip: Switch Online-gebruikers kunnen voor 99 euro een voucher kopen, die goed is voor twee nieuwe Switch-games.

Tijdschrift: Wired, de nieuwste editie draait om een voorpublicatie van het boek 2034, dat vooruitblikt op een oorlog tussen de VS en China. Ook online te lezen, het hele boek verschijnt op 9 maart.

Podcast: From the Oasthouse: The Alan Partridge Podcast, een luisterboek dat draait om de fictieve podcast van Alan Partridge, het bekendste typetje van comedian Steve Coogan.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.