Bright Podcast ?

De nieuwe iPhone 13's: hoe zijn ze in het echt?

© Bright

apple iPhone 13 pro max mini apple bright podcast xiaomi 11t pro smartphones iPad mini
22 september om 16:02
Laatste update: 22 september om 16:02

De nieuwe iPhones liggen bijna in de winkel, maar wij hebben ze al. Hoe werken al die nieuwe functies in het echt? Ook in deze podcast: Xiaomi en Facebook liggen onder vuur en de aanstaande EU-wet over opladers.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Vorige week hadden we het over de presentatie van de iPhone 13's en iPhone 13 Pro's en de vernieuwde iPad Mini, inmiddels heeft Erwin ze al een paar dagen in huis, dus daar willen we dus het fijne van weten.

Verder in deze Bright Podcast: Xiaomi, Facebook en Activision Blizzard liggen alle drie onder vuur, en een nieuwe Europese wet voor universele opladers.

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Review: iPhone 13

Tips uit deze aflevering:

App: 1Password voor Safari iOS 15. Eén van de beste wachtwoord-apps is met iOS 15 nog wat fijner geworden. Gebruikers met een iPhone of iPad kunnen de extensie in Safari installeren, en daarna nog makkelijker wachtwoorden automatisch invullen en nieuwe wachtwoorden of accounts aanmaken. Door de extensie lijkt 1Password bijna één met iOS, en dat werkt heel laagdrempelig. Extra tip: overweeg ook om je Google Authenticator-codes te verhuizen naar 1Password, scheelt een hoop gedoe als je eens van apparaat wisselt.

Serie: Sex Education seizoen 3. Gaat verder waar het verhaal rond de scholieren van de Moordale Secondary School die het leven ontdekken, met als spil de student Otis en diens moeder, een bekende sekstherapeute gespeeld door Gillian Anderson.

Game: Castlevania: Grimoire of Souls, op Apple Arcade. Het nieuwste deel in de langlopende Castlevania-reeks. Speelt zoals je gewend bent, klinkt zoals je gewend bent en zit vol met bekende personages zoals Alucard en Simon Belmont. Is onderdeel van Apple Arcade en speelbaar op zo'n beetje elk Apple-apparaat. Apple Arcade kost 5 euro per maand.

Serie: Killer Ratings op Netflix, over de Braziliaanse tv-persoonlijkheid Wallace Souza, die steeds als eerste allerlei gruwelijke moorden op tv uitzendt. Dan rijst de vraag: zit hij niet achter die moorden? Een bizar waargebeurd verhaal, en meteen ook een Netflix-hack. Kijk namelijk wat dingen die niet Engels zijn, maar bijvoorbeeld Duits, Spaans of in dit geval Portugees, en Netflix begint je allerlei nieuwe dingen aan te raden, in andere talen.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.