Opent Apple eindelijk de NFC-chip in iPhones?
Bright Podcast ?

Opent Apple eindelijk de NFC-chip in iPhones?

04-05-2022 16:19 Laatste update: 16:31

Europa blijft doorpakken tegen Big Tech. Na Google dreigt nu ook Apple een megaboete te krijgen. Maar de EU heeft zelf ook grote technische plannen.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Europa pakt door op tech-gebied, met een bezwaarschrift tegen Apple over Apple Pay en de NFC-chip in iPhones en plannen om de techreuzen te laten meebetalen voor hun enorme dataverbruik. Maar de EU heeft zelf ook grootse plannen: een digitale EU-wallet en een grote medische database.

Volg de Bright Podcast: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Video: Tien verborgen functies van iOS. Zoals de titel al verklapt: tien handige functies in iOS die je waarschijnlijk nog niet kende. Ook in de video: ons wensenlijstje voor iOS 16.

Stage: We zoeken nog twee videostagiairs voor de zomer.

Video: Onze eerste video met meer dan 1 miljoen views.

Podcast: Een Geanimeerd Gesprek, een nieuwe Nederlandse podcast over anime, je weet wel Japanse tekenfilms. Gemaakt door drie fanatieke anime-kijkers maar deze podcast is er juist ook voor de beginner. Want waar moet je beginnen in een genre waar sommige series makkelijk tien jaar lopen?

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.