Bright Podcast ?

Ophef om Instagram: 'Het lijkt TikTok wel!'

25 mei 2022 om 15:51
Laatste update: 25 mei 2022 om 15:53

Instagram gooit de vormgeving van de app op de schop, tot woede van de gebruikers. Waarom doet Instagram dit? Verder in deze Bright Podcast: de strijd tussen streamingdiensten begint slachtoffers te eisen en een nieuw onderzoek naar de groeiende app-economie.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Instagram wordt vernieuwd en lang niet iedereen is daar blij mee. Verder: Apples app-economie en de streamingstrijd. Het lijkt erop dat veel trouwe abonnees van Netflix voor het eerst in jaren hun abonnement opzeggen. Daarmee lijkt de grootste speler het eerste slachtoffer van die streamingstrijd te worden, maar er zijn ook winnaars. ViaPlay en HBO Max hebben in Nederland flink terrein gewonnen.

Volg de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Gadget: Met de chaos op Schiphol is een zoeklabel geen overbodige luxe. Een Apple AirTag, een Samsung SmartTag of een van de andere opties: allemaal een extra manier om je koffer wat beter in de gaten te houden. Je weet helaas maar nooit waar 'ie terechtkomt.

Comedyshow: Supernature van Ricky Gervais. In zijn nieuwste show gaat comedyschrijver, acteur en comedian Gervais er met een gestrekt been in: hij weet dat sommige grappen eigenlijk niet meer kunnen maar juist dat sentiment wil hij aankaarten. Te zien op Netflix.

Dienst: De Nederlandse startup Voicy wil de Giphy van audiofragmenten worden. We spraken ook met de oprichters, lees hier ons interview.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.