Google Pixel: bedreiging voor Samsung en Apple?
Bright Podcast

Google Pixel: bedreiging voor Samsung en Apple?

13-10-2022 05:37 Laatste update: 08:53

Google verkoopt de Pixel-telefoons na jaren wachten nu officieel in Nederland. We probeerden de Pixel 7 en 7 Pro: bieden ze genoeg om te concurreren? Verder onthulde Meta zijn nieuwste VR-bril en gaat de ongelukdetectie van de iPhone 14 af in de achtbaan.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Google brengt zijn Pixel-telefoons nu eindelijk ook officieel in Nederland op de markt. Via meerdere verkopers, met meer functies en een betere ondersteuning. Maar het gaat uiteindelijk om de toestellen: hoe bevallen de Pixel 7 en 7 Pro? Kijk ook onze review.

Verder bespreken we de nieuwe Quest Pro VR-bril van Meta, dat zichzelf opwerpt als het open metaverse-platform. En de ongelukdetectie van de iPhone 14 gaat af in de achtbaan.

Deze aflevering van de Bright Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Bechtle, de IT-partner die hybride werken veiliger maakt met hun security ladder.

Beklim als het ware die ladder, en je bent helemaal klaar voor alle digitale dreigingen. Meer weten? Kijk op securityladder.nl.

Volg de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Series: Het is genieten in streamingland met House of Dragons, Rings of Power, Andor en See. En het is uitkijken naar het tweede seizoen van The White Lotus op HBO Max en het derde van Mythic Quest op Apple TV+ – in de nieuwste trailer neemt de serie Apple op de hak.

(Luister)artikel: Achter veel ‘kunstmatige intelligentie’ zit slechtbetaalde, onzichtbare en menselijke arbeid. De Correspondent werpt een blik op de soms onwaardige manier waarop kunstmatige intelligentie slimmer wordt gemaakt door mensen die heel veel heel saai werk moeten doen.

Serie: Ik Weet Je Wachtwoord, een serie van onze RTL Nieuws-collega Daniël Verlaan, te zien op Videoland. Thema’s zijn het dark web, ransomware en online shaming. Daniël waarschuwt voor de gevaren door slachtoffers maar ook daders aan het woord te laten. De docu is spannend maar schetst ook een ontnuchterend beeld van de misdaden. Het klinkt altijd nogal cyber, maar het zijn uiteindelijk ook gewoon mensen die elkaar wat aandoen.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.