Bright Podcast

Tech ook last van inflatie, maar niet alles wordt duurder

© Unsplash

tech inflatie gadgets diensten duurder bright podcast
26 oktober 2022 om 17:19
Laatste update: 26 oktober 2022 om 17:51

Ook de techwereld heeft last van de inflatie: allerlei gadgets en online-diensten worden duurder. We bespreken in deze podcast de nieuwe prijsverhogingen bij onder meer Apple. Maar er zijn ook nog meevallers, zoals kortingen op streamingdiensten.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Apple maakt zijn diensten duurder, Spotify gaat er mogelijk achteraan en ook de nieuwe iPads zijn duurder geworden. Maar er bestaan nog wel tech-dealtjes, zoals de levenslange korting op de streamingdienst SkyShowtime.

Verder in het tech-nieuws deze week: Apple gaat het stroomverbruik zijn gadgets compenseren met 'eigen' groene stroom, de nieuwe AirPods-rivaal van Nothing is onthuld en Motorola brengt zijn de nieuwste vouwtelefoon naar Nederland. We bespreken het in deze Bright Podcast.

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door Bechtle, de IT-partner die hybride werken veiliger maakt met hun security ladder. Beklim als het ware die ladder, en je bent helemaal klaar voor alle digitale dreigingen. Meer weten? Kijk op securityladder.nl.

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Halo. Een live-action verfilming van de gevierde gamereeks. Of beter gezegd over de persoon achter Masterchief. De serie is nu hier te zien via SkyShowtime. Er was veel te doen om het feit dat Masterchief al meteen in de eerste aflevering zijn helm afdoet.

Bonus: Red vs Blue. Een melige serie die zich in de gamewereld van Halo afspeelt gemaakt door Rooster Teeth Animation. We hebben de serie ooit uitgezonden op Bright.tv. Blijft leuk na al die jaren. Je vindt de afleveringen op YouTube.

Docu en podcast: een zonnige docu van VPRO Tegenlicht over zonne-energie. Met onder andere kunstenaar Marjan van Aubel, die zonne-energie koppelt aan esthetiek en design, en met een Nederlandse startup die werkt aan drijvende zonnepanelen op zee. Luister ook naar het gesprek met professor Wim Sinke over hoe we de energietransitie tot een goed einde kunnen brengen.

App: Crouton, een mooie app voor het bijhouden van recepten. De app werkt nu ook met het Dynamic Island, zodat je bovenin makkelijk je kookwekker en volgende stap van het recept ziet staan.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.