Stap terug voor de elektrische step?

bright podcast elektrische step uitspraak rechter apple vision pro
14 juni om 18:35
Laatste update: 15 juni om 08:38

Een opmerkelijke rechtszaak roept de vraag op: mogen e-stepjes met step-ondersteuning nu wel of niet de weg op? Ook in deze podcast: hoe denkt Erwin een week later over de Apple Vision Pro

<iframe style="width:100%;max-width:660px;overflow:hidden;border-radius:10px" width="300" height="175" frameBorder="0"></iframe>

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google PodcastsART19 of je favoriete podcast-app. 

Met Bram hebben we het in deze podcast over nieuws uit stepjesland. Een jongen was betrokken bij een aanrijding op een step, die theoretisch gezien aan de regels voldoet. Maar de praktijk blijkt ingewikkelder.

Erwin heeft zijn eerste blik door de Apple Vision Pro laten bezinken: hoe denkt hij er een week later over?

Verder in het tech-nieuws: gedonder bij Reddit, cijfers over Nederlands podcastgebruik en er is veel nieuws over games, zoals de indie-game Summerhill en de GTA-achtige Star Wars-game van Ubisoft.

Luister de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Serie: The Idol op HBO Max, met Lily-Rose Depp, dochter van inderdaad, als popidool, en Abel Tesfaye beter bekend als The Weeknd als cultleider. Veel controverse, veel sex drugs en popmuziek.

Easter egg: Katamari intikken op Google. Klik op het balletje en sta versteld van de geestige easter egg.

Serie: Escape at Dannemora - op Skyshowtime. Je hebt nog een paar dagen om deze serie te bekijken. Het is het waargebeurde verhaal van David Sweat en Richard Matt die uit een Amerikaanse gevangenis ontsnappen met hulp van een medewerker met wie ze allebei een seksuele relatie hebben. Een ontsnappingsverhaal zoals in Shawshank Redemption, maar het is dus echt gebeurd.

Podcast: Spellcaster, een podcast van Bloomberg en Wondery over Sam Bankman-Fried, de gevallen 'crypto-koning'. Want wat is er nou eigenlijk gebeurd? Deze podcast vertelt het op een begrijpelijke en meeslepende manier.