©Apple

macbook pro m3 imac 2023 apple store scary fast iphone tesla zonnepanelen macbooks

'Maar 8 GB in een MacBook Pro?!'

1 november om 19:00

We blikken in deze podcast terug op het Scary Fast-evenement van Apple: zijn die MacBooks inderdaad 'eng snel'? Verder veel goed nieuws rond elektrisch rijden, zonnepanelen en laadpalen.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19.

We bespreken het Halloween-event van Apple. Het was kort maar krachtig, net als de M3-chips in de nieuwe MacBooks Pro en een nieuwe iMac. Toch is het korte event van Apple veelzeggend en valt er genoeg te vertellen over de nieuwe Macs. En over de manier waarop de presentatie is opgenomen: helemaal met een iPhone.

Verder best veel goed nieuws, van een doorbraak in zonnepanelen tot dikke korting op een Tesla. Ook slecht nieuws: betalen voor Facebook en Instagram bijvoorbeeld, gaan we dat doen?

Luister hier de Bright Podcast.

Sponsor:

Als je vóór 7 november je Staatslot koopt, maak je bij de 10 november trekking van Staatsloterij naast de Jackpot van € 8.100.000 ook eens kans op 10 jaar lang gratis meespelen. Ga naar: staatsloterij.nl/10jaarlang. Speel bewust 18+.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Pluto op Netflix. Een sci-fi anime met een detective en een seriemoordenaar en dat wijst dan weer naar moordende robots en om de een of andere reden ook Astro Boy. Heel raar maar het werkt wel.

Erwin: Invincible seizoen 2 deze vrijdag op Prime Video. Wat als Superman je vader is, niet zo goedaardig blijkt en jij ook zijn krachten hebt?