©Pexels

Help, mijn man heeft een smart home!

Help, mijn man heeft een smart home!

15-11-2023 17:38 Laatste update: 16-11-2023 08:45

Het is Smart Home Week bij Bright. En een huis deel je meestal, dus die smart home-gadgets koop je meestal niet voor jezelf. Wat vinden de anderen daar eigenlijk van? We vragen het de vrouwen van Erwin en Bram en de verloofde van Eric: hoe is het om in zo'n 'huis van de toekomst' te wonen?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19

Een Smart Home Week betekent meer dan alleen maar een lofzang voor ons slimme huis. Bij Bright kennen we de groeipijnen van een pienter onderkomen maar al te goed, en onze partners helemaal. Omdat dat wel zo eerlijk is, mag vandaag het thuisfront eens aan het woord. Erwin, Bram en Eric krijgen eindelijk eens te horen wat hun vrouwen vinden van al dat gesleutel aan hun huis.

Verder deze aflevering: Flitsmeister vernieuwd, Google voorspelt nu met AI het weer, een waarschuwing voor nepkortingen en we bespreken de AI Pin van Humane, de non-smartphone.

Sponsor: Krijg 60 procent korting op een abonnement op Incogni, een dienst die je online-privacy verbetert. Incogni laat jouw gegevens verwijderen bij datahandelaren. Ga naar: incogni.com/bright

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Video: Erwin heeft een video gemaakt over smartcams voor de Smart Home Week met als verrassing de vandaag aangekondigde E1 smartcam van Aqara. Een klein cameraatje maar hij doet alles voor weinig. De video staat woensdagavond op Bright.nl en op ons YouTube-kanaal.

Serie: A Murder at the End of the World, gemaakt door FX en in Nederland te zien op Disney+. Gemaakt door de mensen die ook achter The OA zaten, dus je kan al raden dat de toon van de serie heel anders en vreemder is dan bij de gemiddelde murder mystery. Deze speelt zich af op een afgelegen resort voor miljardairs in de sneeuw, en daar gaat een amateur-detective op onderzoek uit als één van de gasten dood wordt aangetroffen. Die detective wordt gespeeld door Emma Corrin, die we nog kennen als de jonge Diana uit The Crown. De eerste twee afleveringen zijn nu te zien op Disney+.