© NPO

NPO belooft: verdwenen functie in gehekelde nieuwe NPO Start-app keert snel terug

NPO belooft: verdwenen functie in gehekelde nieuwe NPO Start-app keert snel terug

6 maart - 16:58

De NPO werkt aan updates waarin verdwenen functies in de NPO Start-app binnenkort weer terugkeren. De app kreeg laatst een grote update, maar die nieuwe versie kreeg veel kritiek.

NPO Start-gebruikers lijken buitengewoon ontevreden te zijn met de app: op Trustpilot kreeg de nieuwe versie een gemiddelde score van 1,5 op een schaal van 5, met maar liefst 1.137 reviewers die de app een één gaven.

Dat heeft tot dusver niet tot veel opzeggingen van abonnees geleid, vertelt een NPO-woordvoerder aan Adformatie. Volgens de site zijn er 'slechts enkele procentpunten' meer abonnementen opgezegd. In de praktijk zijn dat alsnog honderden opgezegde abonnementen.

Favorieten 'snel terug' in NPO Start

Toch komen er updates aan om de app weer te verbeteren. De favorieten-pagina, waarin je favoriete films en series verzameld staan om snel terug te kijken, moet binnenkort terugkomen. Eerst werd gemikt op een update in februari, inmiddels zegt de woordvoerder dat het niet lang meer zal duren.

Het is nog wachten zat er zal gebeuren met de app op smart-tv’s, waar hij ineens niet meer werkte op honderdduizenden oudere televisies. Hopelijk volgt een update om ook die problemen aan te pakken.

Lees meer over streamingdiensten en abonneer op onze nieuwsbrief.